S'estan mostrant 9 resultats

Clot de l’Orri – Reserva d’isards

10,00 15,00 

Passarem per l’estany de l’Orri i pujarem fins el Clot de l’Orri sota les canals de l’Òliba. Lloc a on podem trobar isards. Última pujada fins el Fornell i vistes espectaculars des de la Tossa fins al Cadí i la Carbassa.

Out Of Stock

Guils-Fontanera – Refugi de la Feixa

10,00 15,00 

Recorrerem una part del GR-11 que travessa els Pirineus, seguirem una antiga sèquia i remuntarem el riu Tort fins arribar al Refugi de la Feixa. La tornada la farem pel GR-11 amb vistes espectaculars des de la Serra del Cadí fins el Puigmal.

Excursió adreçada només a joves entre 12 i 29 anys.

Marxa nòrdica pel Camí de l’Aigua

10,00 15,00 

El Camí de l’Aigua transcorre per una part de la Sèquia de la Solana, documentada des de l’època medieval, i que ha permès, en el decurs dels segles, el subministrament d’aigua del riu Querol als prats dels municipis de Guils, Bolvir, Ger i All, ubicats per sobre del riu Segre. El seu suau desnivell ens convida a gaudir d’un paisatge frescal a l’estiu, mentre practiquem la marxa nòrdica.

Coneix el Parc Natural Cadí-Moixeró

10,00 15,00 

Ruta d’immillorables vistes a La Cerdanya i el Berguedà des del Coll del Moixeró i el Pendís, on veurem fauna d’alta muntanya, caminarem per boscos del Pirineu, visitarem refugis de la comarca, creuarem colls d’alçada i gaudirem de la natura d’aquest espai únic.

plana cerdanaOut Of Stock

Pack de totes les excursions

50,00 

Aquest pack inclou totes les excursions del Cerdanya Happy Walking 2021 amb un preu únic.

Quan us inscriviu, si us plau indiqueu-nos les excursions que voleu fer.