Clot de l’Orri – Reserva d’isards

10,00 15,00 

Passarem per l’estany de l’Orri i pujarem fins el Clot de l’Orri sota les canals de l’Òliba. Lloc a on podem trobar isards. Última pujada fins el Fornell i vistes espectaculars des de la Tossa fins al Cadí i la Carbassa.

Neteja
Category: SKU: Orri

Descripció

Excursió circular amb inici i fi a Cap del Rec. Passarem per l’estany de l’Orri i pujarem fins el Clot de l’Orri sota les canals de l’Òliba, atenció amb l’arbre foradat. Lloc a on podem trobar isards. Última pujada fins el Fornell, per bosc de Pi Negre, en alguns de morts i podem veure els forats del Picot Negre. Tot baixant tindrem vistes espectaculars des de la Tossa fins al Cadí, la Carbassa i les puntes de la Muga. Tornarem amb baixada fins Cap del Rec.

REQUISITS PREVIS: Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya.
MATERIAL NESESSARI: Botes impermeables, roba de muntanya, roba d’abric i de pluja, guants prims i gruixuts, buff o bufanda, gorra i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals.
ALIMENTACIÓ: Cal dur aigua i alguna cosa per picar, es farà una parada curta per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, petit entrepà…)

DiF-FISICA_sensedescr_04

DIFICULTAT FÍSICA

Exigent

DISTÀNCIA

7,5 Km

DURADA APROXIMADA

4 h

DESNIVELL

+ 460 m

DIA

Dissabte 12 de juny

HORA DE TROBADA

09:00 h

LLOC DE TROBADA

Refugi Cap del Rec (Lles de Cerdanya)

GUIA

Caminar i conèixer

TASTET

A determinar

Punt de sortida:

Galeria d’imatges: