Què és el Cerdanya Happy Walking?

El Cerdanya Happw Walking (CHW) és el festival dedicat al senderisme que organitzem des de Turisme Cerdanya, a Taula de Camins de Cerdanya, Turisme Puigcerdà, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i el Camí dels Bons Homes, amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona i la col·laboració de La Molina, Pirineus-Catalunya, Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i IDAPA.

El CHW és durà a terme els dies 31 de maig, 1,  2 i 3 de juny a Cerdanya. Durant aquests dies podreu participar de 6 excursions guiades per la Cerdanya i en acabar fer un tastet de productes de la comarca. A més també gaudireu en directe de la música tradicional del Pirineu. Les excursions inclouen el guiatge, un “happy kit” per l’excursionista i el tastet de productes de Cerdanya un cop acabada l’excursió. A més es faran concursos on podreu guanyar fantàstics premis.

 

Com et pots inscriure?

Al web www.cerdanyahappywalking.cat hi trobaràs totes les excursions, t’hi podràs inscriure i fer el pagament. A més també et pots inscriure presencialment a les oficines de turisme de la Cerdanya, d’Alp, de Bellver, de Llívia i de Puigcerdà.

 

Totes les excursions són guiades?

Sí, aquest és un dels valors més importants del programa, ja que les explicacions que ens donen els guies són un excel·lent complement a l’excursió.

 

Els nens hi poden participar?

Sí, i tan. Si són menors de 16 anys, han d’anar acompanyats d’un adult i tenir les aptituds físiques aptes per a l’itinerari escollit.

 

Puc venir amb la meva mascota o animal de companyia?

Realitzem una activitat en grup i per respecte a tothom, estan permesos en les excursions, però han d’anar lligats..

 

Què he de portar?

És obligatori l’ús de roba còmoda, així com calçat ideal per a la pràctica del senderisme. La organització podrà no deixar participar als participants que no compleixin aquests requisits.

Es recomana portar roba d’abric i impermeable. També una gorra o barret i protecció solar.

Portar aliments i líquids suficients.

 

Està inclosa l’assegurança?

Amb la inscripció en qualsevol de les excursions del Cerdanya Happy Walking està inclosa una assegurança d’assistència, sempre i quan es faci cas de les instruccions del guia i no s’abandoni el grup.

 

Què és el Happy Kit?

És un regal de benvinguda per als participants inscrits en el Cerdanya Happy Walking.