Què és el Cerdanya Happy Walking?

El Cerdanya Happy Walking (CHW) és el festival dedicat al senderisme que organitzem des de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya.

El CHW és durà a terme els dies 10, 11, 12 i 13 de juny de 2021 a la Cerdanya. Durant aquests dies podràs participar en 8 excursions guiades per la Cerdanya i en acabar gaudir dels productes locals de la comarca. Les excursions inclouen el guiatge, un “happy kit” per l’excursionista i el lot de productes de la Cerdanya. A més, aquest any, podràs gaudir, d’una exposició, una taula rodona amb els guies del Festival, una observació astronòmica i el ja tradicional concert de música tradicional dels Pirineus.

 

Com et pots inscriure?

Al web www.cerdanyahappywalking.cat hi trobaràs totes les excursions, i mitjançant la plataforma Entràpolis t’hi podràs inscriure i fer el pagament. A més també et pots inscriure presencialment a l’oficina de turisme de la Cerdanya.

Degut a les restriccions per la contenció de la Covid-19, disposem de molt poques places, si s’amplien les mesures del Procicat augmentarem les places.

 

Totes les excursions són guiades?

Sí, aquest és un dels valors més importants del programa, ja que les explicacions que ens donen els guies són un excel·lent complement a l’excursió.

 

Els nens hi poden participar?

Sí, i tan. Si són menors de 16 anys, han d’anar acompanyats d’un adult i tenir les aptituds físiques aptes per a l’itinerari escollit.

 

Puc venir amb la meva mascota o animal de companyia?

Realitzem una activitat en grup i per respecte a tothom, estan permesos en les excursions, però han d’anar lligats..

 

Què he de portar?

És obligatori l’ús de roba còmoda, així com calçat ideal per a la pràctica del senderisme. La organització podrà no deixar participar als participants que no compleixin aquests requisits.

Es recomana portar roba d’abric i impermeable. També una gorra o barret i protecció solar.

Portar aliments i líquids suficients.

 

Està inclosa l’assegurança?

Amb la inscripció en qualsevol de les excursions del Cerdanya Happy Walking està inclosa una assegurança d’assistència, sempre i quan es faci cas de les instruccions del guia i no s’abandoni el grup.

 

Què és el Happy Kit?

És un regal de benvinguda per als participants inscrits en el Cerdanya Happy Walking.

 

Mesures de seguretat?

Es seguiran mesures de seguretat estrictes per evitar el contagi de la Covid-19. Tots els participants hauran de seguir el protocol de seguretat i fer cas de les indicacions del o la guia.